Şu memlekette ne nedir !

| 28 Nisan 2008 Pazartesi

Şu memlekette Doğan medya birşeye pür isyan şekilde karşı çıkıyorsa aslında o millet için iyi demektir.

Şu memlekette Baykal imamı azama , hadislere Hz.Ömerin adaletine dem vuruyorsa islami jargon'um var benimde sizden farkım yok aslında ama ben bunu ön plana vermiyorum demek istiyorsa aslında o söylediklerini bir gün önce karıştırdığı kitaplardan ezberlemiş demektir.


Şu memlekette birileri , Atatürkçülük , laiklik , vatan elden gidiyor diyorsa , aslında kendi çıkarları ve kaptıkları köşe başları ellerinden gidiyor demektir.

Şu memlekette bir gazete yazarı , cinsel istismardan hapse atılmışsa bu mutlaka birilerinin güdümü ve planı ile yapılarak o aciz(!) kişi üzerinden dindar insanları karalamak için yapılmış demektir.( Bknz: 28 şubat sürecinde Müslüm gündüz beni kullandı diye ağlayarak kanaldan kanala dolaşan Fadime Şahin'in 28 şubattan sonra yine aynı kanallarca aslında mini etekliymiş , aslında saçları açıkmış şeklinde yeniden pompalanması , Aczimendi , Ali Kalkan , Adnan Hoca vs pompalanarak susurluk hadisesinin bastırılması çabası )

Şu ülkede her kuyruğu sıkışan köşeye sıkışan , hemen Fethullah Gülen'i hatırlıyor ve kendini ona iftira atarak yada onu suçlayarak kurtarmaya çalışıyorsa , bu tavrı o kişinin suçlu olduğunun ispatı demektir.

Şu memlekette birileri , fikir özgürlüğü , ifade özgürlüğü , gibi değerleri yalnızca kendileri için savunuyor ve bunu bir başkası savunduğunda ona yükleniyorsa aslında o ''birileri'' boyunlarında birilerinin tasmasını taşıyor demektir.

Şu memlekette birileri '' Biz kaç kişiyiz ? '' diye soruyorsa , Aslında onlar yok denecek kadar az demektir. Şişirilmiş rakamlarla kendilerini büyük görme çabasındalar demektir.

Şu memlekette adamın birisi kalkıpda bloğunda '' şu memlekette ne nedir ! '' diye başlık atarak yazı yazıyorsa o adam artık yazıda bahsettiği kişilerden nefret etmek bir yana artık iğrenmiş ve mümkün olsa onları bir kaşık suda boğmak istiyor demektir. !

0 yorum: