Cii~ Nedir ?

| 20 Mayıs 2007 Pazar

Cii , Dengedir. Hayatta olacak şeyler vardır . olmayacak şeyler vardır. Bazı şeylerde olmakla olmamak arasında bina edilmiştir.

Cii o arada bulunan şeyleri hedef almaktır. olması gerekeni oldurabilmek. olmaması gerekeninde önüne geçme biçimidir..

Cii Bir yaşam felsefesidir , kimsenin hayal etmediğini hayal etmek , ve onun üzerine bir plan kurmaktır. Sanılanın tersidir. olması gereken önce planı kurmak sonra o plan üzerine hayallerinizi inşa etmekken. Cii bunun yanlış olduğunu görüp önce hayali bulmaya karar vermek ve belki yıllar süren bir arayışın sonunda hayali bulunca o hayalin üzerine planlarınızı kurma biçimidir.

Cii , tehlikedir . Aradığınız hayali belki hiç bulamama riskini göze almaktır.Bir hayal bulmak için belki kurulu olan her şeyi hiç birşey için altüst edebilme riskini omuzlamaktır..

Cii , Herkesin olmaz bu gerçekleşmez dediği şeyi , gerçekleştirebilme inadıdır.

Cii , Başkalarının hayal bile edemediği düşüncelerde ayak izini bırakabilme kabiliyetidir.

Cii , ışığı aramaktır. Karanlıktan korkmamaktır. Karanlık olmasa ışığın ışık olmayacağını isimlendirilip nitelendirilemeyeceğini bilmektir. işte onun için ışığı en zifiri karanlıkta aramaktır.

Cii , Aklını kullanmak değil , Başkalarınında aklını kullanabilmektir.

Cii , bir idealdir . Hedefe giden yolda önünüze çıkan her engeli , engel olarak bırakmadan hedefinize giden yolda kendi lehinize kullanabilmektir..

Cii , Kimsenin yapılabileceğine inanmadığı şeyleri bulup inadına yapmak ve onları mahcup etme isteğidir.

Cii , Doğruyu savunabilmektir , Doğrunun en güçsüz kaldığı , Yanlışın ve yanlışı savunanların en güçlü olduğu ortamda , pervasızca , korkusuzca ve en gözü kara biçimde doğruya doğru olana ve doğruyu söyleyene sahip çıkmak ve doğrular için çarpışabilmektir..

Cii , Kararlılıktır. En zor durumda bile en doğru kararı zaman kaybetmeden ve korkmadan çekinmeden ürkmeden , verebilmektir . ve sonucu ne olursa olsun geriye dönmeden ve hayıflanmadan yada geride kalan ne kadar doğruda olsa bunu dile getirmeden yola devam etmektir..

Cii , Yapılması gerekene , Dosta ve düşmana aldırmaksızın Kişileri umursamaksızın hükmetmektir.

Cii
, Bir karakterdir , Bir Kişiliktir.

Cii , Bir yaşam biçimidir

Cii , Bir mücadele şeklidir.

Cii , içinde çılgın fikirlerin dolaştığı bir ruhtur. O ruhun hayatla kesiştiği tek noktadır..

Cii , çılgın fikirlerin işlendiği ve şekillendirildiği bir enstitüdür.

Cii , Çılgın Fikirler Enstitüsüdür..

ve siz şu anda oradasınız ! ,

Cii'ye hoş geldiniz

Crazy ideas institue~


0 yorum: