Şehit Kanından nemalanmak derdi.

| 13 Haziran 2007 Çarşamba

Beyaz Türklerin aksine bu ülkenin insanı çoğunluk itibari ile inançlara saygılı ve hoşgörülüdür.Yüzyıllardır devam ede gelen ahlak ve görgü kurallarını hassasiyetle devam ettirir bu millet. Ancak son zamanlarda özellikle son 1-2 aydır gelen Şehitlerimizin cenazelerinde Cami avluları cenaze namazları miting alanına çevriliyor anlaşılıyor ki birileri şehitlerin kanı üzerinden nemalanmak kar elde etmek yada başkasını bozmak karalamak istiyor.

Normaldir.. Ülkenin iyiye gidişi ile bunu sindiremeyen hem sağdan hem soldan öldürseniz amaç birliği etmeyecek güçler bir çırpıda birlik oldu . 80 lerde birbirlerini öldürme yarışına giren (m)i(h)a(p)a ve (c)u(h)a(p)a nasıl olduysa bir amaç bir emel için bir araya geliverdiler cumhuriyet yürüyüşlerinde mitinglerde. Ülke satılıyor yabancıya toprak satışı var kuşadası manavgat hatay elden gitti diyen cuhape gayet iyi biliyor ki 1939 da iktidarda olan dedelerinin sattığı topraklardan sonra bir metre toprak satışı bile olmamıştır.Milli Şef Savaş kaçağı ve iktidardan inerken bu halk dönektir nankördür diyen büyük cumhuriyet(!) ve Halk(!) insanı ismet inönü ne kadarını sattıysa bu toprakların işte en fazla o kadarı satılmıştır.

Bu ittifak bir zamanlar Çanakkale kapılarına dayanan ingiliz fransız ve birde italyan diye bildiğimiz o fıkra kahramanlarının dedelerinden daha nankördür daha alçaktır. Onların amacı bu ülkeye sahip olmaktı ve bunu açık açık gerçekleştirme derdindeydiler. ancak bugün ki ittifak insanların değerlerini ve sevdiği saydığı önem verdiği ne varsa onu kullanarak Halktan görünmek halkın parçası gibi algılanmak istemektedir ancak bunu tam manası ile becerememekte ve rusya da rus taklidi yapan zenci CIA ajanı gibi fazlasıyla sırıtmaktadırlar.Bu ülkenin nüfus sisteminde kayıtları bulunması onları bu halkın parçası ve kendisi yapmaz.

Bu kanıya varmak hiçte zor olmasa gerek..Zira bellidir ki Ülkücü takımı Allah iman bayrak millet vatan beşlemesi üzerinden siyaset yaparken alınlarını yere koyarak ağızlarından düşürmedikleri o Allaha secde etmek hiç akıllarına gelmemektedir. İş o noktadadır ki Camii edebinden de yoksun olan bu tayfa Camilerde ezanlar dinmez vatan bölünmez tezahüratları ile şehit uğurlamayı vazife saymaktadırlar kendilerine. Oysa yüzyıllardır ola gelen camiinin adabına uygun hareket ederek değerlere sahip çıkarak tevazu ve sükunet ile vazifeyi ifa etmektir. Hal öyle ki bu camia götürülen şehitleri kendilerinden saymakta ve şehidi defnetmeye götüren askerlerin ve cemaatin önünü keserek cenazeyi cok benimsiyoruz ayakları ile bırakın biz defnedelim hesabına girmekte ve amanda aman ne kadarda hayırlı çocuklarmış ne kadar vefakarmış ne kadarda vatansevermiş dedirtmek ve oyları gaftilemek derdindeler..

Bir diğer ulusalcı takımı ise o noktadadır ki dışarıda bir yerde sorsanız kıble ne taraftır diye size yobaz derler gerici derler. Bırakın dışarıda sormayı cami avlusunda sorsanız dahi kıbleyi bulmak için 10 kere dolanır camiinin etrafında ve yinede bulamaz.İşte bu camia nadirende olsa camiye girmektedir ancak ibadet ve vazife için değil bu şehit cenazelerinde poster açmak birilerini yuhalamak karalamak kendilerini haklı çıkarmaya çalışmak için . Allah biliyor ki hiçbir şehidin bir akrabası da o kişileri tanır mı bilir mi bilmiyorum.Bu kişilerin o törenlere abdestli katılmadığından eminim zira onlar çağdaş ve modern dünyada abdestin ne olduğunu sorsanız '' Arabistan geleneği '' diyerek küçümseyeceklerdir. Bu kanıya nereden vardığımı soracak olursanız ''aynası iştir kişinin lafa bakılmaz '' .. Çocuklara namaz değil bale öğretin diyen , Türbanlılara kapalılara eski zamanların genelevlerindeki adetleri devam ettiriyorlar diyen , Senfoni orkestrasının şefinin adı Muhammet olduğu için onu küçümseyen bir liderin zihniyetinde giden tebaasıda ondan farklı olmasa gerek..

işte bütün bunlar şunun için .. AKP Siyah türklerin oyları ile geldi baktılar ki beyaz türkler kendi çabaları ile birşeyler yapamıyorlar AKP yi tabanından yıkmak istiyorlar ve AKP nin tabanını en kolay şehit kanı üzerinden fethetmeyi planlamakta ve yönetim uyuma sabrımızı taşırma fevkinde tezahüratlarla tabanı ve tavanı ters düşürmek aradaki irtibatı ve itibarı zedelemek derdindeler ama olmayacak..

Demirel , Tansu bacı , Gidişattan pekte mesut olmayan Yılmaz zamanında bir ayda yüzlerce şehit verilirken nedense bu ulusalcı , ülkücü takımı hiç ses etmemekteydiler. Bu gün şehit olanlar şehitti de o yıllarda şehit olanlar amerikan askerimiydi sustunuz bugün yaptıklarınızı o zaman yapmadınız ?

Ülke Amerikanın güdümünde diyenlere dipnot : 1 Mart teskeresi ile amerika ile köprüler atılmıştır.Amerikada buna binaen terörü beslemektedir. Amaç kendi battığı pisliğe Türkiye'yide çekmek ve kendisi çekilirken arkada ölecek ve bu pisliği temizleyecek birilerini bırakma merakı ve bu durumdan kar ederek çıkma isteğidir. Eğer ülke ABD güdümünde olsaydı o tezkere geçerdi , ABD ırağa kuzeyden Türkiyeyi kullanarak girerdi ve bugün ulusalcı takımı , Vatan satılıyor edebiyatı yerine milli duyguları okşamak yerine ekonomi gidiyor Abd her istediğini yaptırıyor edebiyatı yapardı.

Biz Beyaztürklerin ABD tabanlı ve onların birebir müttefiki olduğunu onların Kültüründen geldiğini biliyoruz.Sabetay ve mason kökenli Beyaz Türkler Osmanlının son zamanı ve Yeni Türk devletinin ilk zamanlarında kadrolaşmış ve belli başlı noktaları zaptetmişlerdi işte bugünkü feveran bugünkü feryat figan bunun içindir zira ellerinde kalan 3 yeri de koruma derdindendir. Amaç ne şehitlere üzülmek nede vatanın birliğini bütünlüğünü istemek değildir.Amaç yerlerini korumak sağlamlaştırmak ve Küçük Amerika eyaletini kurmak bu eyaletin başında sam amcanın köpeği olmaktır.

İş ciddiye binince bu planları birileri bozmaya başlayınca sağdan soldan liberali komünisti faşisti asıl yüzünü gösterip maskelerini indirmiş ve kimin tarafında olduğunu aslında belli etmiştir.

Aldanmayın bu meydanlarda toplanmaları , amerika defol çığlıkları avrupa birliğine hayır feryatları tamamen sahte.. Aslında hayır dedikleri ve istemedikleri ne varsa istemektedirler. Buna en güzel örneği görmek istiyorsanız biraz hafızanızı zorlayın yeterli.. ÇYDD , ADD bundan 5-10 yıl önce Atatürkün gösterdiği muasır medeniyetin yolu AB den geçer derken bugün karşılar. O ileri görüşlülüğü ile Atatürk yanılmadığına göre ? yanılan ADD mi ? Çağdaş yaşamı desteklemekten bahseden Zebanileri bile görünümü ile korkutan içindeki pislik yüzüne sirayet etmiş olan ve Batı müziği dinleyelim deyip birebir batının her şeyini yapan ama mitinglerde AB ye hayır diyen Türkan saylan ne kadar tutarlıdır merak ediyorum ?..

Eczümle .. Halka yalakalık için özlerini gizlemekte ve Halkın milliyet vatan iman ilişkisi ile irtibatlı duygularını okşayarak aslında Halkın istemediği kendi istediklerini , kendileri de istemiyormuş gibi göstererek Halkın üzerinden Halkı tufaya getirip yapma derdindeler..

Hele ki ; Mitinglerde ne dediği bile anlaşılmayan Sesinde ve görünümünden Kin akan nefret kusan Eliyle bozkurt sembolü yaparken sanki Nah nah çekiyormuş gibi gayri ciddi elini kolunu sallayan göstermelik milliyetçi(!) liderlere hiç kanacak değiliz. Her konuşmasında hesap sormaktan bilmem ne yapmaktan bahsedipte yeni yetme mahalle dayısı efelenmeleri ile Halkın damarına giderim oy kaparım edebiyatı canım dedeniz Morrison Süleyman ile tarih oldu..

Zira son sözüm Kafkasların onurlu ve mert Lideri Şeyh Şamildendir.

'' Dizlerim üzerinde yaşayacağıma , Ayaklarım üstünde Ölmeyi Tercih ederim ''

Eğer Ülkeyi Bu kadar Şerefsizin namertçe işbirliği ile bu kadar namussuzluk ve kurtaracaksa..

Ben Namuslu ve şereflilerin ülkeyi batırmalarını tercih ederim..

Hiç olmazsa inandığım savunduğum ve hak ettiğim bi ölüm olur. Namussuzların himayesi ve yönetimi altında yaşamaktan iyidir evladır.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Millet türlü türlü şekillerde uyutulurken dönen dolaplara bak...

Allah yardımcımız olsun