Deniz Bitti , Rodos Göründü

| 23 Temmuz 2007 Pazartesi

Durmaksızın en iyi ihtimalle en az 5 saat kulaç atmak.. Seçim kaybetmek değilde adama resmen bu koyar.. her kulaçta gücünden biraz kaybeden kaslar ve her defasında insanın gözünde büyüyen mesafeler.. Evet bu seçimlerde herkes birşeyler vaad etti. Herkes vaad ettiği şeyin karşılığını aldı..

Halka rağmen halkı yok sayıp yine aynı yüz (pardon yüzsüzlük) ile halktan oy kapmak ve dilediğini yapmak isteyenler avuçlarını şöyle dillerini köküne kadar çıkarıp yaladılar. Bu millet '' vatan satılıyor. ülke peşkeş çekiliyor , yok efendim şeriat geliyor '' yaygaralarına %50 ye yakın bir oy oranı ile .. Naşş çekti.. :) ..

hani o mazotçular , fındıkçılar yok efendim ezilenler iktidar olacaklar. burun farkıyla ikinci oluruz diye yukarıdan uçanlar. şimdi iki seksen UZAN'dılar.ve ortalıktan kayboldular..

Şu bir gerçek bu tablo eskisine göre çok daha iyi oldu.. Artık AKP nin önünde 180 tane vekili olan CHP isimli bir dağ değil 110 vekili olan küçük bir tepe var aşması daha kolay.. 1 tane dağı aşmaktansa iki tepeyi aşmak daha kolay ve rahat..

Sindiremedikleri ne biliyormusunuz.. ? Sindiremedikleri Necip Fazılın kara yağız türklerinin kara türklerin beyaz türklere Naş çekmesi.. Beyaz türkleri ezip geçmesi. Kara türklerin o elit o yüksekten uçan sosyete mahallesi kültürünün meyvesi olan çağdaş! türk! idolüne yallah çekmesi.. Vatan tehlikede fln değil ne amerika ne bilmem ne ne ab vs tehlikenin T si değil.. amerikanlaşiyormuşuz palavra.. vatan peşkeş fln masallarıda işte bunun için ulusalcılık ayranını boşuna mı köpürttüler. bu AKP yi milletle karşı karşıya getireceğimiz damar budur diye düşündüler ve olmadı..

Tuncay Özkan'lar.. Deniz Baykal'lar Ali Topuz'lar , Önder Sav'lar.. Devlet Bahçeliler.. şimdi Evlat acısı gibi Milletin kendilerine bastığı tekmenin acısını çekiyorlar.. züğürt tesellesi acıklamalarla güya kendilerini sorumlu tutmuyorlar bu tablodan ..

Birisi çıkıyor ve tüm gırtlak patlatmışlığı ile ve komik bir duruş ile yarı yalakalık yarı adam taklidi yaparak '' Azizi milletimiz partimize demokrasinin en mühim ihtiyaçlarından olan muhalefet görevi vermiştir '' tavrında acıklamalar yaparak kendilerini bi nane sanabilmekteler..

Bir diger muhalefet vazifesi ''verilen'' ''Halk''ın partisi ise.. Halkı suçlamakta ve dünyanın bi akıllısı kendileri gibi davranmaktalar..neymiş millet tehlikeyi anlamamiş yok bilmem neymiş oymuş buymuş.. tam bir hicazkar makamında Züğürt tesellisi okuyorlar.. ve sesleri ağlamaklı acıklı.. zavallı..

Utanmasalar kendileri birinci olana dek seçim olsun diyecekler ama yemiyor işte.. neymiş halk yanılmış.. Seçim haritasına baktıklarında , haritanın tamamının turuncu olduğunu görürler nasıl bir yanılmaysa artık bu ! ve en az oy çıkan yerde %40 ile yanılmak..

Baykal ve daha istifa etmemekten bahsediyor.. Çok normal istediği vatana hizmet değil.. Koltuk sevdası makam belası.. mevki merakı.. tamamen nefsani..

Baykal içinde bu acıyla.. Değil rodos'a atinaya kadar yüzse.. nafile.. ve hatta akdenizi aşıp okyanusa açılsa Fiji kıylarına çıksa ancak o zaman belki rahat eder. Zira geçen hafta Fiji adasında darbe oldu yanı tamda Baykalın aradığı atmosfer..

Baykal seçimlerden önce başbakan'ın Tek başimiza iktidar olmazsak istifa ederim sözüne uğurlar olsun şarkısı ile gönderme yapmıştı..

Bizdende baykala 2 şarkı armağan olsun..

Birincisi Sezen Aksudan , ağla firuze.. ağla..

ikincisi :

Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi ?
Baykal sen bu işin sonunu düşünmedin mi
Ağaç meyve vermez ekmeden..
Seçmen birakmaz seni si si si si si...
Si-lifkenin yoğurdu ah seni kimler doğurdu :D

0 yorum: